1 2 3 exit
 
Naar overzicht Volgende
544089

Abisko Dome 2

Merk: Fjallraven

899,95
Bestellen
Ophalen van de voorraad

Ruime en stabiele koepeltent met twee royale leefruimtes. Een lichtgewicht en comfortabele trekkerstent voor gebruik in de vier seizoenen, in alle weersomstandigheden behalve de meest extreme.

De twee ingangen vereenvoudigen het verblijf in de tent. Je kunt elk een eigen kant van de tent inrichten en bij harde wind kun je de ingang aan de lijzijde gebruiken. Er is ook meer dan voldoende ruimte voor uitrusting, koken en activiteiten bij slecht weer.

De binnen- en buitentent worden tegelijk opgezet. De driestokkenconstructie maakt de tent zelfdragend en gemakkelijk overal op te zetten. Gebruik de scheerlijnen om de tent te verankeren en te stabiliseren bij harde wind. De sleuven voor de tentstokken hebben een kleurcodering die het opzetten vereenvoudigt. Bovendien zijn ze breed genoeg voor het gebruik van dubbele stokken (een accessoire) zodat de tent ook bestand is tegen extreme omstandigheden.

De tent heeft een comfortabele zithoogte en een goede ruimte om te socializen. In de binnentent zitten een afneembaar mesh vak en diverse andere mesh vakken om spullen in op te bergen. Grote ingangen met extra-fijn muskietengaas maken het mogelijk om vanuit je slaapzak van het uitzicht te genieten zonder dat er insecten binnenkomen. Afsluitbare ventilatieopeningen op verschillende hoogtes zorgen voor een optimale luchtcirculatie. De mogelijkheid om de buitendeur halfopen vast te zetten, maakt deze tent tot een uitstekende keuze voor een tropisch klimaat. De buitentent is gemaakt van het nieuwe high-performance TripleRip nylon van Fjällräven.

Een innovatieve constructie combineert twee verschillende stofdiktes; 20 denier voor de bovenkant en 40 denier voor de onderkant waar de meeste slijtage plaatsvindt. Dit maakt de tent uitzonderlijk sterk ondanks zijn lage gewicht.

Net als alle tenten van Fjällräven is de Abisko Dome 2 geheel zonder PVC en giftige vlamvertragers gemaakt. De impregnering is vrij van fluorkoolstoffen.

  Eigenschap

  Omschrijving

 Minimumgewicht *

 2.790 kg

 Maximumgewicht **

 3.160 kg

 Afmetingen binnentent

 /

 Materiaal buitentent

 20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100%   Polyamide, 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide

 Stokken

 DAC Featherlite NSL

 Waterkolom grondzeil

 10.000 mm

 Waterkolom buitentent

 3.000 mm

* minimumgewicht = het gewicht van de buitentent, binnentent en stokken bij elkaar opgeteld

** maximumgewicht = het gewicht van de buitentent, binnentent, stokken, piketten, stormkoordjes, opbergzakjes en eventueel reparatiemateriaal

/ indien bepaalde gegevens niet gespecifieerd worden door de leverancier, krijgt u dit symbool te zien

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Verwante artikelen
Abisko Dome 3
Fjallraven
Abisko Dome 3
544092
Vanaf € 999,95
 
Top