1 2 3 exit
 
Vorige Naar overzicht Volgende
544074

Abisko Shape 3

Merk: Fjallraven

849,95
Bestellen
Ophalen van de voorraad

Een lichtgewicht en sterke vierseizoenentunneltent met een gewichtsbesparend ontwerp met een laag profiel en opmerkelijk veel leefruimte. Een veelzijdige tent met optimale ventilatie. Inclusief een nieuwe slimme functie waarmee je de buitentent aan beide uiteinden kunt oprollen. Dit zorgt voor een optimale luchtcirculatie en is net zo praktisch in het onvoorspelbare Scandinavische weer als in een warm klimaat.

Een ideale lichtgewicht metgezel op trektochten gedurende het hele jaar, in alle weersomstandigheden behalve de meest extreme. De buitentent is gemaakt van het nieuwe high-performache TripleRip nylon en heeft een innovatieve constructie, die twee stofdiktes combineert.

De meest aan slijtage blootgestelde vlakken tegen de grond zijn versterkt met een extra sterke, dikke stof, terwijl de minder aan slijtage onderhevig vlakken gemaakt zijn van een lichtere stof. Dit zorgt voor een zeer sterke tent, terwijl het gewicht laag blijft.

De buiten- en binnentent zijn met elkaar verbonden, zodat de binnentent tijdens het opzetten altijd droog blijft. De sleuven voor de tentstokken zitten aan de buitenkant en hebben een kleurcodering voor gemakkelijk opzetten. De sleuven zijn zo breed dat er dubbele stokken (een accessoire) in passen voor extreme omstandigheden. Grote, hooggeplaatste ventilatieopeningen zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie. Bovendien zijn alle openingen afgedekt met een fijn gaas dat zelfs de kleinste, nauwelijks zichtbare insecten uit de tent houdt. De openingen in de buitentent kunnen geheel geopend of gesloten worden met het doek van de buitentent.

Bij warm weer kunnen de deuren halfopen gezet worden voor extra luchtcirculatie zonder dat er regen in de binnentent kan komen; de ritsen hebben een auto-lock-functie zodat de deuren niet door de wind omhoog kunnen kruipen. De deur van de binnentent heeft fijn gaas maar kan ook volledig afgesloten worden met tentdoek. De leefruimte heeft voldoende ruimte voor je uitrusting, om te koken of voor je trouwe viervoeter.

De ingang zit aan de zijkant, zodat het gemakkelijk is om de ruimte goed te benutten. Een ruime binnentent met drooglijn en mesh vakken voor opberggemak. Net als alle tenten van Fjällräven is de Abisko Shape 3 geheel zonder PVC en giftige vlamvertragers gemaakt. De impregnering is vrij van fluorkoolstoffen.

  Eigenschap

  Omschrijving

 Maximumgewicht **

 2.560 kg

 Minimumgewicht *

 2.160 kg

 Materiaal buitentent

 20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100%   Polyamide, 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide

 Stokken

 DAC Featherlite NSL

 Waterkolom grondzeil

 10.000 mm

 Waterkolom buitentent

 3.000 mm

* minimumgewicht = het gewicht van de buitentent, binnentent en stokken bij elkaar opgeteld

** maximumgewicht = het gewicht van de buitentent, binnentent, stokken, piketten, stormkoordjes, opbergzakjes en eventueel reparatiemateriaal

/ indien bepaalde gegevens niet gespecifieerd worden door de leverancier, krijgt u dit symbool te zien

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Verwante artikelen
Abisko Shape 2
Fjallraven
Abisko Shape 2
544071
Vanaf € 749,95
Abisko View 2
Fjallraven
Abisko View 2
544086
Vanaf € 749,95
 
Top