1 2 3 exit
 
Vorige Naar overzicht Volgende
135854

Event Compression Dry Sack

Merk: SeaToSummit

32,95
Bestellen
Ophalen van de voorraad

Dit schitterende artikel is aan te raden als compressiezak bij elke slaapzak. Je kunt er het pakvolume van je slaapzak mee verkleinen (en zo meer plaats in je rugzak overhouden voor iets anders) en bovendien is de Event Compression Sac ook waterdicht. Het mag regenen wat het wil, je rugzak mag zelfs in het water vallen, maar je slaapzak zal altijd droog blijven.

'Met een goedkope vuilniszak gaat dat toch ook?', horen we jullie al denken. Maar zelfs als het koud is 's nachts, kunnen mensen zweten. In gebieden met een hoge luchtvochtigheid kan het zijn dat je slaapzak 's ochtends wat klammig aanvoelt langs de buitenkant. Als je dan opstaat en je slaapzak direct opbergt, dan blijft die een beetje vochtig. Doe dit een week lang in een plastic zak en je zult de lokatie van je slaapzak in je rugzak op zijn geur terug kunnen vinden.

Het Event materiaal waaruit dit item gemaakt is, is dus niet enkel waterdicht, maar ook ademend. En dat maakt een wereld van verschil. Dit is één van de items waarmee Sea to Summit groot geworden is.

  Eigenschap

  XS

 S

 M

 L

 XL

 Gewicht

 107 gr

 129 gr

 148 gr  168 gr  210 gr

Volume

 6 L

 10 L

 14 L
 20 L  30 L


Facebook Twitter Google+ Pinterest
 
Top