1 2 3 exit
 
Vorige Naar overzicht Volgende
544096

Keb Endurance 3

Merk: Fjallraven

1.100,00
Bestellen
Ophalen van de voorraad

Extra sterke en veilige vierseizoenentunneltent. Optimaal voor extreme omstandigheden en uitdagend terrein. Stahoogte in de hele binnentent en de grote leefruimte maken het verblijf in de tent comfortabel, vooral wanneer je door slecht weer wordt gedwongen om binnen te blijven. Perfect voor winterse trektochten en kamperen boven de boomgrens, maar nog steeds licht genoeg om in een trekking rugzak mee te nemen.

Alle materialen en onderdelen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun betrouwbaarheid en bruikbaarheid in koude omstandigheden. Alle lussen en lijnen zijn groot genoeg voor gebruik met winterhandschoenen aan.

Bovendien hebben de scheerlijnen een ingeweven reflecterende draad en zijn extra sterk met dubbele verstelmogelijkheden. De grondringen zijn groot genoeg om met ski's of stokken vast te kunnen zetten wanneer je de tent in de sneeuw gebruikt. De haringen zijn extra lang en breed voor maximale grip in moeilijk terrein. Reflectoren bij de ventilatie-openingen en deuren maken het gemakkelijk om in het donker de weg terug naar je tent te vinden.

De buiten- en binnentent zijn met elkaar verbonden, zodat de binnentent tijdens opzetten in de regen beschermd is tegen nat worden. De sleuven voor de tentstokken hebben een kleurcodering die het opzetten vereenvoudigt. Bovendien zijn ze breed genoeg voor het gebruik van dubbele stokken (een accessoire), zodat de tent ook bestand is tegen harde wind en veel sneeuw op het dak.

Van binnen is de tent ruim met royale zithoogte. De extra grote leefruimte biedt veel ruimte voor je uitrusting, om in te koken of voor andere activiteiten. Twee ingangen maken het gemakkelijk om naar binnen en buiten te gaan en maken het ook mogelijk om bij slecht weer de ingang uit de wind te gebruiken. Drooglijnen in de grote leefruimte én in de binnentent. Daarnaast helpen diverse mesh opbergvakken je met het organiseren van je spullen.

Er zitten ook bevestigingspunten voor een Gear Loft (een accessoire) in de binnentent. Grote, hooggeplaatste ventilatieopeningen zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie en minimaliseren de condensvorming. Alle openingen hebben fijn muskietengaas en kunnen aan de buitenkant afgedekt worden met het tentdoek als de tent gebruikt wordt in sneeuw of zand.

Bij warm weer kunnen de deuren halfopen gezet worden voor extra luchtcirculatie zonder dat er regen in de binnentent kan komen. De ritsen hebben een auto-lock-functie zodat de deuren niet door de wind omhoog kunnen kruipen. Muskietengaas in de deuren van de buitentent houden de meeste insecten uit de leefruimte. Dat is praktisch tijdens het koken of als je je trouwe viervoeter bij je hebt.

De buitentent is gemaakt van de nieuwe high-performance TripleRip nylonstof van Fjällräven. Een innovatieve constructie combineert twee stofdiktes voor optimale sterkte; 40 denier aan de bovenkant met versterkingen van 70 denier aan de onderkant, waar de slijtage door de ondergrond het grootst is.

Net als alle tenten van Fjällräven is de Keb Endurance 3 geheel zonder PVC en giftige vlamvertragers gemaakt. De impregnering is vrij van fluorkoolstoffen.

  Eigenschap

  Omschrijving

 Minimumgewicht *

 3.420 kg

 Maximumgewicht **

 4.130 kg

 Materiaal buitentent

 20D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100%   Polyamide, 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% Polyamide

 Stokken

 DAC Featherlite NSL

 Waterkolom grondzeil

  10.000 mm

 Waterkolom buitentent

  3.000 mm

* minimumgewicht = het gewicht van de buitentent, binnentent en stokken bij elkaar opgeteld

** maximumgewicht = het gewicht van de buitentent, binnentent, stokken, piketten, stormkoordjes, opbergzakjes en eventueel reparatiemateriaal

/ indien bepaalde gegevens niet gespecifieerd worden door de leverancier, krijgt u dit symbool te zien

Facebook Twitter Google+ Pinterest
Verwante artikelen
Keb Edurance 2
Fjallraven
Keb Edurance 2
544094
Vanaf € 999,95
Keb Endurance 4
Fjallraven
Keb Endurance 4
544098
Vanaf € 1.400,00
Keb Dome 3
Fjallraven
Keb Dome 3
544102
Vanaf € 1.100,00
 
Top