1 2 3 exit
 

Omruilen en Retours

RETOURS WETGEVING

Conform de wet van 14 juli 1991 heeft u het recht om uw online bestelling, binnen 30 werkdagen na ontvangst, te retourneren:

We vragen dat u in de 30 dagen bedenktijd zorgvuldig omgaat met de producten en verpakking. Er is geen verzakingsrecht wanneer het product gebruikssporen vertoont of door de klant zelf beschadigd of bewerkt is. Stuur het onbeschadigde product in de originele verpakking met de aankoopfactuur en alle relevante documentatie en garantiebewijzen voldoende gefrankeerd terug naar het adres onderaan deze pagina. Onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar de verzender.

Dit herroepingsrecht is niet van toepassing op

  • goederen op maat van de klant,
  • goederen die een persoonlijk karakter hebben of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  • goederen die snel kunnen bederven of verouderen
  • audio-en video-opnamen en computer-programmatuur waarvan de verzegeling is verbroken door de klant
  • levensmiddelen of dranken


TERUGBETALINGEN EN KOSTEN

Enkel de waarde van de bestelde producten wordt teruggestort. De oorspronkelijke verzendkost wordt niet vergoed, de kosten voor het retourneren vallen ten laste van de koper.

De retourkosten worden enkel door De Kampeerder - K2 vergoed wanneer een fout of beschadigd product werd geleverd. Enkel de verzendkosten met standaard post-tarieven worden vergoed, kosten gemaakt voor verpakking van het artikel zijn voor eigen rekening. Het complete aankoopbedrag wordt dan binnen de 30 dagen na ontvangst en goedkeuring van de geretourneerde producten door De Kampeerder - K2 teruggestort op uw rekening.


BESCHADIGDE OF NIET-FUNCTIONERENDE PRODUCTEN

Indien u een product in beschadigde of niet-functionerende staat hebt ontvangen, kunt u deze binnen 7 werkdagen na ontvangst kosteloos retourneren. Het beschadigde product stuurt u voldoende gefrankeerd op naar het retouradres onderaan deze pagina. Voeg er ook een kopie van u aankoopfactuur en uw rekeningnummer bij zodat we de terugbetaling kunnen uitvoeren indien nodig. Geretourneerde beschadigde producten moeten teruggestuurd worden naar de leverancier, het kan dus enige tijd duren voor ze terugbetaald of geruild worden.


VERKEERDE MAAT BESTELD

Contacteer ons binnen de 14 werkdagen na ontvangst via webshop@kampeerder.be, laat ons weten welk artikel u wil wisselen, wij kijken na of we de gewenste maat op stock hebben.

Ook hier dient u het artikel terug te sturen naar het adres onderaan de pagina, in de originele verpakking, voorzien van alle originele labels met een kopie van u aankoopfactuur. U staat zelf in voor de kosten van terugzending naar de winkel, het vervangartikel sturen wij wel eenmalig gratis naar u toe.

  • Is het product niet meer op voorraad bij de leverancier, dan doen wij een gepast voorstel.
  • Uitzonderlijk kan er ook een ander artikel ter omruiling gevraagd worden.
  • Deze dienst is niet van toepassing op soldenproducten, promo-artikelen of einde-reeksproducten.

Iets onduidelijk, twijfel, een vraag of opmerking? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
We helpen u graag voort of zoeken graag samen naar een oplossing!


RETOURADRES

De Kampeerder - K2
t.a.v. Retourdienst Webshop

Frankrijklei 109
2000 Antwerpen

info@kampeerder.be

 
Top