75KM     3 DAGEN     2 NACHTEN     SELF SUPPORTED     FOOD     DRINKS     LIVE MUSIC  

 


 

Een wild avontuur door de Hoge VenenDrie dagen in de Hoge Venen. Tochten van meer dan dertig kilometer,  tentje opzetten en uitgeput maar voldaan zwanzen en slapen onder de sterrenhemel. We Are Outsiders en K2 & de Kampeerder slaan de armen in elkaar voor en nieuw outdoorconcept: ‘Like A Giant’.

We starten de GIANT-reeks met een avontuurlijk topweekend. HIKE LIKE A GIANT. Drie dagen hiken in de Hoge Venen. Vrijdagochtend beginnen we in Ovifat en daar eindigen we ook moe maar voldaan op zondagnamiddag. In drie dagen hiken we meer dan 75 kilometer. Rugzak op de rug en gaan. 
De eerste dag doorkruisen we veengebieden met zalige namen zoals Noir Flohai, Geitzbusch en het Brackvenn. Slapen doen we die avond op een geheime plek in Duitsland. Genau, we steken de grens over. Als dat niet ganz toll is.    
Zaterdag wandelen we via Fagne Cléfaye, Neûr Lowé en Fagne de Setai naar het WAO basecamp. Daar wacht een wilde avond met heerlijk eten en muziek aan het kampvuur. 
Zondag is chilldag. Na een rustig ontbijt hiken we terug naar Ovifat.
Iedereen wandelt op eigen tempo en in eigen gezelschap. Tijdens de tocht draag je je eigen rugzak en kook- en slaapgerief. De routes zijn door WAO uitgestippeld maar niet gemarkeerd. WAO bezorgt gpx waypoints en wie wil kan rekenen op een wandelkaart. Onderweg zijn er verschillende checkpoints met water, powerfood en good vibes. 

Meer weten?

 Praktische info                 gedetailleerd dagprogramma en timetable               tickets


Prijs                                                
Voor deze heerlijke driedaagse betaal je 165€ voor:
    •    gpx coördinaten voor drie fantastische hikes
    •    een wandelkaart 
    •    een GIANT truckerscap
    •    water, fruit en powerbars bij de checkpoints
    •    twee unieke slaapplekken 
    •    een avondmaal, ontbijt en lunch van TreknEat
    •    een GIANT-dinner op zaterdagavond en WAO ontbijt op zondagochtend
    •    een drankje op vrijdag- en zaterdagavond
    •    een drankje op zondagnamiddag
    •    basis verzekering
 
Deelnames zijn beperkt tot maximaal 150 personen.


Annuleren
Een volledige terugbetaling wordt voorzien moest het event niet kunnen doorgaan ten gevolge van de maatregelen opgelegd door de overheid aangaande COVID19. 
Deelnemers kunnen tot 6 weken voor vertrek kosteloos annuleren. Daarna zijn we echter verplicht om de reeds gemaakte kosten aan te rekenen. Tot 3 weken voor vertrek is dat de helft van het inschrijvingsbedrag. Annuleer je nog later, moeten we helaas het volledige bedrag inhouden. 
 
Voorwaarden
Deelnemers zijn minstens 16 jaar oud. Jongeren tussen 16 en 18 jaar kunnen enkel deelnemen als ze zijn vergezeld van een ouder of een voogd. Deelnemen gebeurt door iedereen op eigen risico.
 
Honden kunnen helaas niet mee. (niet alle plekken in de Hoge Venen zijn toegankelijk voor viervoeters…)
 
Er is een Zweeds spreekwoord dat zegt slecht weer bestaat niet, slechte kleding wel. HIKE LIKE A GIANT gaat in alle weersomstandigheden door.


 Tickets Product Slider Content

Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo
Demo logo