De ideale kledij tijdens koude dagen

13 tips van onze K2 medewerkers

Onze K2 medewerkers selecteerden 13 producten tegen de kou.
Van gevestigde waarden tot nieuwigheden: deze producten houden je warm tijdens koude dagen!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Woolpower - 200 Crewneck

Al jaren lang een favoriet bij K2 en ver daarbuiten en ideaal als eerste laag. De 200 grams onderkleding is ideaal bij temperaturen variërend van +10 ° C tot -20 ° C, afhankelijk van de activiteit. Maar dat ze warm is, dat is zeker!

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Woolpower - 200 Long John

Samen met de 200 Crewneck vormt deze 200 Long John de ideale basislaag voor je outfit. Ze is ontworpen om voldoende thermische bescherming te geven én tegelijkertijd toch nog een goed ademend vermogen te behouden. Zoals alles bij Woolpower is ook dit kledingstuk unisex.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Mammut - Aconcagua ML Hooded Jacket

Eén van de beste midlayers uit ons gamma. Door de sneldrogende Polartec® Power Stretch® Pro™ stof geniet je van een efficiënte vochtafvoer en onbeperkte bewegingsvrijheid. Of je nu gaat klimmen, wandelen of gewoon voor dagelijks gebruik.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Patagonia - R2 TechFace Hoody 
Patagonia - R2 TechFace Jacket

Zacht, warm en uitermate ademend. Door zijn structuur wordt een teveel aan warmte snel afgevoerd. De buitenkant is van een uiterst duurzaam hardface stretch materiaal met een Durable Water Repellent finish. Bluesign, Fair Wair én 1% For The Planet. Iets kopen bij Patagonia loont duidelijk op meerdere vlakken.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Patagonia - R1 Daily Liner Gloves 

Touchscreen-compatiebele handschoenen gemaakt van warme, vochtafvoerende R1 Daily-stretchstof. Ideaal als liner in je waterdichte handschoenen of op zichzelf tijdens minder koude dagen

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Outdoor Research - Riot Gloves


Een hoogwaardige, waterdichte en isolerende handschoen. Mooie details zijn de Alpengrip LT-palm en een zachte, ribgebreide manchet. In combinatie met een liner is dit een ideale all-around winterhandschoen.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

OR - BitterBlaze Aerogel Gloves 

Dit baanbrekende paar handschoenen maakt gebruik van de waterdichte betrouwbaarheid van GORE-TEX, de veerkracht van Pittards Oiltac-geitenleer en de revolutionaire warmte van PrimaLoft Aerogel-isolatie die wordt gebruikt in NASA-ruimtereizen. Dit zijn ijsklim-handschoenen waarop je kan vertrouwen in de meest uitdagende omstandigheden.

Odoo afbeelding en tekstblok

Arc'teryx Atom AR Hoody - Dames

Altijd warm, ademend en windbestendig, gedragen als tussenlaag of op zichzelf staand - de Atom AR Hoody is één van onze meest veelzijdige en best verkochte synthetische isolatiejassen.


Patagonia - Nano-Air Hoody

De Patagonia Nano-Air Hoody is lichtgewicht, stijlvol en warm. Het is een weerbestendige synthetische jas gemaakt van glad geweven polyester dat grotendeels gerecycleerd is en voorzien van een duurzame wind- en waterafstotende DWR-behandeling.

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Haglöfs - V Series Mimic Hood

Een uitstekende isolatiejas. Speciaal is dat aan de synthetische vezel Grafeen is toegevoegd. Een vezel die heel efficiënt je lichaamswarmte doorheen je jas begeleidt. Aan de binnenkant zit dan weer een fijn Gore-Tex Infinium membraan met een zeer hoog ademend vermogen.
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Woolpower - Classic 400 Sokken

De classic 400 sokken van Woolpower zijn ideaal om te dragen tijdens koude dagen. Door de lusjes aan de binnenkant wordt er extra isolatie en warmte gecreëerd. Ook deze sokken zijn Unisex.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Functie twee

Als het echt koud wordt, moet je de boel een beetje opfleuren met de Outdoor Research Spitsbergen Beanie. Een GORE WINDSTOPPER-band rond de oren en het voorhoofd en overal pure lamswol. Meer moet dat soms niet zijn.

Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen

Explorer Heavyweight Merino Comfort

Sokken in het EXPLORER-assortiment zijn ontworpen om te worden gedragen in bergschoenen en tijdens langdurige activiteiten bij koud weer.

De ideale kledij tijdens koude dagen
Anton 15 december 2022
Deel deze post
CATEGORIeën
Archiveren