Op 9 juni 1995 opende K2 zijn deuren. In die periode barstte onze zusterwinkel De Kampeerder in de Leopoldstraat stilaan uit zijn voegen. Reden was de klimsport die op het einde van de vorige eeuw een hoge vlucht nam. En dus wilden we ons specialiseren, ons met een nieuwe zaak volledig focussen op klimmers, alpinisten en bergwandelaars. De Kampeerder zou dan zijn pijlen kunnen blijven richten op klanten die op zoek zijn naar kampeermateriaal, buitensportkledij, scoutsuniformen en wandelschoenen.
Zo kwam daar dus onze K2. Die naam verwijst naar één van de mooiste bergen ter wereld. Een berg die heel wat klimmers blijft inspireren. En laat dat nu precies zijn wat wij als winkel ambiëren: mensen op weg helpen om hun dromen te realiseren. Dat doen we ondertussen al 25 jaar en daar zijn we trots op.

Al onze werknemers zijn gepassioneerde buitensporters die samen zowat de hele wereld hebben afgeklommen en bereisd. Die expertise delen ze met veel plezier. Al laten ze het woord ook graag aan anderen. Door de jaren heen werden in onze winkel een reeks bekende sprekers uitgenodigd die kwamen vertellen over hun waanzinnige avonturen. Van Niels Jespers, Sean Villanueva, Siebe Vanhee tot Tom Waes. Zelfs de beroemde Italiaanse bergbeklimmer Reinhold Messner vereerde onze winkel met zijn bezoek. Inspirerende lezingen als deze organiseren we nog steeds. Kom dus gerust eens langs!  
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen


Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen


Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommenMaandag tot en met zaterdag
10u-18u

 

Frankrijklei 109
2000, Antwerpen

 

   03 226 18 73
info@kampeerder.be

 Onze beide winkels zijn vlot bereikbaar met tram, trein, bus of fiets.

Er is parkeermogelijkheid bij K2.

Odoo tekst en afbeelding blok

Alles weten over het K2 gebouw?

Tussen 2018 en 2019 voerde Universiteit Antwerpen een onderzoek naar het winkelpand van K2 op de Frankrijklei. Ben je benieuwd wat dit opleverde?
Hier lees je het verslag:

 
 

 

Benieuw naar onze winkel? In April 2019 bracht ATV ons een bezoekje.

 
 


Ter voorbereiding van zijn expeditie naar de top van de K2 beklom Niels Jespers in 2019 onze winkel op de Frankrijklei.

 

 Vind je bij K2 niet meteen wat je zoekt?

Ga dan eens langs bij de Kampeerder.
Onze winkels liggen op wandelafstand van elkaar.

Blog Slider