Op 9 juni 1995 opende K2 zijn deuren. In die periode barstte onze zusterwinkel De Kampeerder in de Leopoldstraat stilaan uit zijn voegen. Reden was de klimsport die op het einde van de vorige eeuw een hoge vlucht nam. En dus wilden we ons specialiseren, ons met een nieuwe zaak volledig focussen op klimmers, alpinisten en bergwandelaars. De Kampeerder zou dan zijn pijlen kunnen blijven richten op klanten die op zoek zijn naar kampeermateriaal, buitensportkledij, scoutsuniformen en wandelschoenen.

Zo kwam daar dus onze K2. Die naam verwijst naar één van de mooiste bergen ter wereld. Een berg die heel wat klimmers blijft inspireren. 

En laat dat nu precies zijn wat wij als winkel ambiëren: mensen op weg helpen om hun dromen te realiseren. Dat doen we ondertussen al 25 jaar en daar zijn we trots op.

Al onze werknemers zijn gepassioneerde buitensporters die samen zowat de hele wereld hebben afgeklommen en bereisd. 

Die expertise delen ze met veel plezier. Al laten ze het woord ook graag aan anderen. Door de jaren heen werden in onze winkel een reeks bekende sprekers uitgenodigd die kwamen vertellen over hun waanzinnige avonturen. Van Niels Jespers, Sean Villanueva, Siebe Vanhee tot Tom Waes. Zelfs de beroemde Italiaanse bergbeklimmer Reinhold Messner vereerde onze winkel met zijn bezoek. Inspirerende lezingen als deze organiseren we nog steeds. 

Kom dus gerust eens langs!  Maandag tot en met zaterdag 10u-18u

Frankrijklei 109, 2000 Antwerpen

03 226 18 73

info@dekampeerder.be


Onze beide winkels zijn vlot bereikbaar met tram, trein, bus of fiets.
Er is parkeermogelijkheid bij K2