Merk in de kijker: Nordisk

Een merk dat sinds zijn introductie in onze winkel in één jaar tijd het bestverkopende merk werd, heeft duidelijk wat in zijn mars!
Doorheen de hele collectie is er telkens een zeer duidelijk verhaal te vertellen. Veel modellen bestaan zowel in één-, twee- als driepersoonsvarianten. Vaak heb je de keuze tussen een klassiek polyester doek met een polyurethaan coating (de PU-tenten) of een nylon doek met een siliconenimpregnatie (de SI-tenten). Deze laatste zijn dan misschien wel duurder, ze maken je tent wel duurzamer, lichter én compacter. Voor zij die echt op zoek zijn naar lichtgewicht tenten bestaat er voor sommige modellen ook een LW versie. Dit zijn nog steeds tenten met een nylon-siliconen buitenzeil, maar in een veel dunnere versie, waardoor het gewicht zeer laag kan blijven zonder al te veel aan sterkte te moeten inboeten. Bij de extreem lichte modellen heb je bovendien de keuze om voor tentstokken uit carbon te kiezen in plaats van aluminium.


Daarnaast hebben ze enkele fantastische familietenten en een zeer uitgebreid assortiment aan katoenen tenten voor zij die graag aan glamping doen.

Odoo CMS - een grote afbeelding

Blog Slider

Merk in de kijker: Nordisk
Anton 19 maart 2021
Deel deze post
CATEGORIeën
Archiveren